Product was successfully added to your shopping cart.

Verzending en levertijd

Wij hanteren vaste lage verzendkosten van €2,95 per bestelling. €4,95 naar Duitsland en België!
Bovendien betaald u geen verzendkosten bij bestellingen vanaf €50,- 

Bestellingen op werkdagen geplaatst voor 16.00 uur worden, mits op voorraad, nog dezelfde dag verzonden en heeft u doorgaans de volgende werkdag in huis. Bestelling worden verzonden middels de bezorgdienst van PostNL.


BEZORGOPTIES (alleen in Nederland)

Om u een optimale keuze te bieden in waar en wanneer u uw pakket wilt ontvangen, hebben we voor u verschillende mogelijkheden. Voor zowel thuis bezorgen als ophalen zijn er de volgende bezorgopties.
 

De volgende dag bezorgd
U ontvangt het pakket de dag na bestelling. Betrouwbare levering binnen 24 uur, m.u.v. zondag en maandag.


Dag- en tijdkeuze
Naast snelle service, bieden wij u ook ook de gelegenheid om zelf de dag met bijbehorend tijdstip van bezorgen te kiezen. 


Avondbezorging
Hiermee kunt u uw pakket zelf ’s avonds in ontvangst nemen. Op dinsdag- als donderdagavond bezorgd PostNL het pakket tussen 18.00 en 22.00 uur bij u thuis aan de deur. U betaalt hiervoor een toelage van slechts €1,25.


Ophalen bij een PostNL locatie
U haalt het pakket op bij één van de ruim 2000 afhaallocaties in heel Nederland. Onder andere bij Albert Heijn, Bruna, Jumbo en Primera.


Extra vroeg ophalen

Hiermee kunt u het pakket extra vroeg zelf ophalen op ruim 400 locaties in Nederland, van dinsdag tot en met zaterdag, vanaf 9.00 uur. U betaalt hiervoor een toelage van slechts €1,50.


Ophalen bij een Pakketautomaat
Met de Pakketautomaat op de grotere NS stations bepaalt u zelf wanneer u het pakket ophaalt of retour zendt.