Product was successfully added to your shopping cart.

Over onsBeauViCa is een onderdeel van Beauty & Vitality Care B.V en is een online winkel met uitsluitend 100% eerlijke producten voor uw gezondheid, schoonheid en vitaliteit. Beauty & Vitality Care B.V. is opgericht in 2012 en is een van de snelst groeiende bedrijven in de gezondheidsbranche.

BeauViCa brengt onder haar eigen naam diverse topproducten en is onder andere bekend geworden van de Ectoin Eczeemcrème, Superfoods maaltijdshakes, Shake & Burn en de 1-2 Move Spiergel.

BeauViCa is tevens leverancier van topmerken als Golden Naturals, Natusor, Biomed,  Iva Natura, Biotisan, MultiZeo®, Lipo-13, NatuSport, Cibdol, Runamine, Herbatint, Dr. Skin. Tevens biedt BeauViCa via internet meer dan 1200 hulpmiddelen aan via hun website www.handigvooru.nl.

Het assortiment van BeauViCa omvat uitsluitend kwalitatief hoogstaande producten. Alle producten zijn uitgebreid getest en als werkend bevonden. 

BeauViCa is constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe en innovatieve producten. Scherpe prijzen, snelle levering en goede klantenservice zijn de speerpunten bij BeauViCa! Kortom, bij BeauViCa vindt u een uitgebreid assortiment met uitsluitend topproducten en een goede klantenservice.