Product was successfully added to your shopping cart.

Over ons

BeauViCa is een online winkel met uitsluitend 100% eerlijke producten voor uw gezondheid, schoonheid en vitaliteit. BeauViCa is opgericht in 2012 en is een van de snelst groeiende webwinkels in de gezondheidsbranche. BeauViCa is een webwinkel van Natusor Gezondheidsproducten B.V.

Natusor is een jong, dynamisch bedrijf dat zich toelegt op het ontwikkelen en vermarkten van Gezondheidsproducten.

Natusor ontwikkelt hoogwaardige voedingssupplementen, natuurlijke cosmetica en producten die bijdragen aan de verbetering van onze dagelijkse gezondheid: “Gezondheid begint bij Natusor”.

U mag van Natusor Gezondheidsproducten verwachten dat onze producten:

- Uitvoerig getest en veilig bevonden zijn
- Hoogwaardig zijn. Onze formules zijn bijzonder werkzaam en voorzien van wettelijke gezondheidsclaims.
- Natuurlijk zijn en zo min mogelijk chemische stoffen bevatten.
- Vernieuwend zijn. 
- Met liefde, passie en zorgvuldigheid voor u

Natusor Gezondheidsproducten brengt een aantal merken op de markt die ieder voorzien in een apart segment van de behoefte van ons lichaam.

Golden Naturals:  voedingssupplementenlijn met daarin formules voor o.a. haar, stresssituaties, energie, beter bewegen en beter slapen.

Natusport: speciaal ontwikkeld voor sporters. De Natusport producten zijn prestatie en herstel bevorderend voor een nog beter sportresultaat.

Dr. Skin: natuurlijke cosmetica serie gericht op specifieke schoonheidsproblemen.

Souplesse:  hèt merk voor ons bewegingsapparaat. Voor het behoud van gezonde spieren en gewrichten zijn er diverse Souplesse producten ontwikkeld.

Herbatint: een natuurlijke permanente haarkleuring serie, tevens geschikt voor mensen met een gevoelige of reactieve hoofdhuid.

Biotisan: het eerste en enige merk voedingssupplementen wat géén interactie geeft met welk medicijn dan ook (voor zover bekend). Ons motto is dan ook ‘Biotisan, omdat het ook anders kan’. 

Naturalize: een merk bestaande uit snel werkende, probleemoplossende cosmetica-producten.

Onze producten zijn verkrijgbaar bij diverse specialisten, zoals gezondheidswinkels, drogisterijen, natuurgeneeskundige therapeuten en apotheken. Mocht een winkel een product niet in het assortiment hebben, kunt u altijd vragen of zij dit product bij ons willen bestellen. Is dit niet het geval, of heeft u geen verkooppunt in de buurt? U kunt de producten ook eenvoudig online bij ons bestellen. We dragen graag bij aan uw algemene gezondheid.