Nieuws & blog

Alles wat je moet weten over HPMC

Hydroxypropylmethylcellulose (HPMC, E464), een bewezen plantaardig bind- en verdikkingsmiddel, speelt een cruciale rol in de voedings- en farmaceutische industrie. Met goedkeuringen van de EFSA en de FDA biedt HPMC een veilige en effectieve vervanging voor traditionele ingrediënten zoals gelatine, ideaal voor vegetariërs en veganisten. Lees in onze blog hoe HPMC bijdraagt aan kwalitatieve en duurzame producten.

Lees meer

Werken aan je mentale fitheid: Oefeningen, tips en meer

Mentale fitheid is niet alleen een buzzwoord; het is een levensnoodzaak. Het stelt ons in staat om effectiever te navigeren door de complexiteit van het leven, terwijl we vitaal en lekker in ons vel blijven. Of je nu beter wilt omgaan met stress, je veerkracht wilt verhogen, of simpelweg gelukkiger wilt zijn, dit artikel is jouw startpunt.

Lees meer

Hoe magnesium bijdraagt aan een energieker leven

Zoek je naar meer energie in je dagelijks leven? Ontdek de kracht van magnesium, het essentiële mineraal dat de sleutel kan zijn tot jouw vitaliteit. In deze blog duiken we in de wonderen van magnesium: hoe het je energieniveaus verhoogt, welke voedingsmiddelen rijk zijn aan dit mineraal en tips voor een magnesiumrijke levensstijl. Laat je inspireren en zet de eerste stap naar een energieker leven met onze inzichten. Jouw energieboost begint hier!

Lees meer

Onregelmatige menstruatie?

De premenopauze, een fase waar veel vrouwen mee te maken krijgen voordat de daadwerkelijke overgang plaatsvindt. Het is een periode van verandering, waarbij je lichaam zich voorbereidt op de menopauze en je hormonale evenwicht begint te verschuiven. Lees er alles over in deze blog. 

Lees meer